Even voorstellen

Practice is een praktijk voor training, coaching en therapie en bestaat uit drie professionals: Gerben, Simone en Sanne.

Door de onderlinge samenwerking zijn we in staat om een divers en deskundig aanbod, op maat, aan te bieden.

Als professionals zijn we gespecialiseerd in het creëren van leerervaringen, waarbij het ervaringsgerichte element voorop staat.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een leerproces niet enkel via taal en cognitie, maar juist ook via het handelen en het beleven van ervaringen verloopt.

Of u nu kiest voor training, coaching of therapie: Practice biedt u een traject op maat.

Gerben

Muziektherapeut

Gerben (1980) heeft zijn bachelor Muziektherapie behaald in 2008. In 2015 heeft hij zijn masterdiploma (Master of Arts Therapies) gekregen. Hij is gecertificeerd Neurologisch Muziektherapeut en werkzaam als muziektherapeut in de ouderenzorg. Daarnaast is hij docent Muziektherapie aan Hogeschool Utrecht.

Simone

Dramatherapeut

Simone (1971) behaalde haar bachelordiploma Creatieve Therapie Drama in 2009. Ze is sindsdien werkzaam in de forensische psychiatrie. Ze heeft zich verder gespecialiseerd middels diverse trainingen en nascholingen, waaronder die van schematherapie en mindfulness. Naast haar werk als dramatherapeut, werkt ze als trainer en coach voor verschillende opdrachtgevers.

Sanne

Beeldend therapeut

Sanne (1987) heeft haar opleiding Creatieve Therapie Beeldend afgerond in 2009. Zij is werkzaam als beeldend therapeut in de forensische psychiatrie en verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als docent. Daarnaast heeft zij verschillende nascholingstrajecten gevolgd, waaronder de post-HBO opleiding voor individuele coaching.